Kozak kinnitas Sotši peapressikeskuses, et kogu raha kulus suuremahulisteks investeeringuteks ning eelarve oli range kontrolli all.

"Olen seda ka varem maininud, et kõik investeeringud kulusid linna moderniseerimisele," lausus Kozak. "Ütlesime juba 2007. aastal (kui Sotši sai Guatemalas toimunud ROKi istungil taliolümpiaõiguse), et meie peaeesmärk on luua maailmaklassiline aastaringselt toimiv kuurort ning enamus rahast kulus selle infrastruktuuri ülesehitamisele."

Kozak kinnitas ka, et kõigi kulutuste kohta on tehtud ka järeluurimine. "Linna moderniseerimisele kulus tohutu summa. Pidasime eelarve üle ranget kontrolli ning uuringute ning järelkontrolli tulemusena ei leidnud me mingeid suuri jälgi korruptsioonist."

Kozak kuulutas ka, et kõiki, kes siiski korruptsiooniga tegeleda võisid, ootab vahelejäämise korral tõsine karistus. "Palume kõigil, kes on leidnud jälgi korruptsioonist meile esitada kindlad faktid ja konkreetne info. Viime läbi põhjalikud uurimised ning kui mõni korrputsioonijuhtum saab tõestatud, siis süüdlaseid karistatakse. Seni pole meil mingeid fakte."