"Uksumatu tegelikult, kuidas ma pärast sellist algust virtsast välja tulin. Nagu vana hea vene auto," rõõmustas Nurmsalu pärast mitut ebaõnnestunud proovikatset. "Mission complete! Tuli esimene vastutuul ning lisas homseks võistluseks kõvasti enesekindlust."

Enne kvalifikatsiooni ei saanud eestlane kuidagi ennast lendama. Ühel hüppel olid asjad juba nii kehvad, et Nurmsalu kartis elu pärast.

"Olin siit enne kvalifikatsiooni teinud kuus hüpet ja mitte kordagi ei olnud häid tuuleolusid! Eelviimasel hüppel tõmbasin nii vasakule, et kartsin, et maandun nagu Morgenstern," lausus Nurmsalu ning kiitis treener Topi Sarparantat. "Ta tegi mulle kolmel erineval moel asjad selgeks ning tänu sellele hakkasin hüpet tajuma."

Nurmsalu eesmärk homsel põhivõistlusel on kõrge - ta loodab 15 parema sekka tulla. "Homme tuleb sama ära teha. See hüpe peaks finaali viima. Eesmärk on hüpata kahel korral 128 meetrit. Seda ohtu kindlasti ei ole, et täna ära võistlesin," oli Nurmsalu enesekindel.

"Tuleb jalad maa peal hoida ja oma asja teha, siis läheb olukord paremaks. Mulle ei meeldi vabandusi otsida, kuid eks siin tuleb kuskil kohalikus kirikus käia ning häid tuuleolusid paluda. Siin oleneb tuulest palju!"