„Esimesel ringil oli hea sõita, läksin kindlalt tiiru. Siis vedasid närvid alt ja lasin mööda,“ lausus kahes tiirus kokku kolm märki tabamata jätnud Kõiv.

Ta tunnistas, et on väga pettunud. „Kahel treeningul on 150 lastud padrunist üles jäänud ainult üks märk. Enam paremaks ei saanud minna. Kuskil pidi tulema tagasikäik, paraku tuli see täna,“ nentis 54. koha saanud elvalane.

Parima Eesti koondislasena sai 50. koha Daniil Steptšenko. Kaks möödalasku teinud narvalane oli samuti löödud. „Kehv. Kehv oli ka see, kui kogu ülejäänud koondis on minu seljataga, võiks olla eespool. Oli vaja paremini lasta, siis oleks võinud saada päris hea koha,“ sõnas ta.

53. koha saanud Indrek Tobreluts lasi püsti lastes kolmest märgist mööda. „Püsti laskmine on mul olnud ebastabiilne,“ ütles ta. „Kiire rada, keegi libisemisega ei eksinud. Oleme aeglased laskjad, teadsin, et meil pole suuri šansse. Tuleb säilitada külma närvi, paari päevaga midagi paremaks ei lähe.“

Ka Roland Lessing, kes ainsana kolmest Eesti mehest ei pääsenud jälitussõitu, lasi samuti püsti tiirus kolmest märgist mööda. „Kui varem olin hädas lamades laskmisega, siis seekord jäin püsti lastes liiga kauaks sihtima,“ sõnas 66. koha mees. „Kõik oli väga hea, lasud olid raudsed. Tahtsin liiga raudselt lasta, tuleks lõdvemalt võtta. Esimesse tiiru jõudes oli selge, et täna võib ainult puhta laskmisega kuhugi jõuda.“