"Eesmärk oli täna selge - kas kõik või mitte midagi. Et sellise vormiga hea tulemus teha, nagu mul praegu on, selleks oli vaja teha enda senine kõige parem hüpe. Seda läksin tegema ja ütleme nii, et küllaltki vähe jäi puudu. Nuki kohal olin korraks liiga agressiivne, suusk käis nõks all ära, kadus tuulepadi ja oligi kõik. Siis ei tee enam midagi. See on minu hetkeseis," jäi Nurmsalu realistlikuks.

"Ma ei suuda praegu maandumist ära teha. Vasak jalg petab korralikult ja vajub lihtsalt alt ära. Täna proovisin teha esimese jala peale maandumise ehk siis tagumine jalg kestab rohkem. Nüüd tahtis tagumine jalg ühe suusa teise peale vedada. Jala närv, mida opereeriti, ei toimi ikka veel korralikult. Eelmise aasta Val di Fiemme maailmameistrivõistlustel ütlesid viiest kohtunikust kolm, et sul on praegu maailma kõige ilusam maandumine. Täna nad ütleksid, et ilmselt kehvemat sinust ei ole," tõi Nurmsalu kõneka võrdluse.

Mullusel MM-il sai ta mõlemal mäel 26. koha.

Juba pühapäeva varahommikul lahkub Nurmsalu olümpialinnast koju ning alustab ettevalmistust lennumäe maailmameistrivõistlusteks.