Eesti sammus Maracana staadionile USA delegatsiooni järel, kes olid väga üllatunud, et meiesugune väikeriik nende kõrvale sattus.

"Kõndisime terve see aeg USA korvpalluritest kahe meetri kaugusel. Nad uurisid meie kohta palju ja tegid kogu aeg pilte, nii et materjali peaks kõvasti olema!" muljetas Must.

"Kontserti osa me ei näinud. Istusime võrkpallisaalis ja hakkasime sealt kõik koos kõndima. Muljed on head. Tore oli koos Eesti võistkonnaga nii suurel üritusel osaleda. Väga positiivne. Ma pole ju enne avamisel käinud, tavaliselt on võistlused kohe järgmisel päeval olnud. Suurt värinat ei tundnud, mõtlesin lihtsalt, et väga tore on sellest kõigest osa võtta."

Eesti lippu kandis Karl-Martin Rammo, kes Musta sõnul oma rolli igati hästi välja mängis. "Olin talle küllaltki lähedal. Väga aktiivselt liigutas. Väga õige inimene sai lipukandjaks valitud," kiitis Must.

Kui Maracana staadioni väravatest sammus välja Brasiilia koondis, oli Must juba olümpiakülas, et hommikuseks trenniks välja puhata.