"Kahju on ikka. Olen ju üsna lähedalt näinud, millist vaeva ta on näinud ja kui palju hoolt kandnud, et keha oleks terve ja vastu peaks ning samal ajal aidanud järgi nõrgemaid alasid. Loomulikult on kahju," ütles Mägi treeningkaaslasest seitsmevõistleja kohta.

Šadeiko ise kommenteeris oma tagasilööki mõned päevad varem nii: "Vigastada saanud lihasega pole tänavusel hooajal varem probleeme olnud. Varem küll - eelmise aasta talvel tõmbasin sama lihase ära. Võistluspäeval tegin kõik harjumuspäraselt: soojenduseks sörkjooks, lahtijooksud, venitused. Järgnesid tõketele pealejooksud. Esimesel korral üle ühe tõkke, teisel korral üle kahe, ja siis see juhtuski - teisel tõkkel käis jalast raksakas läbi. Olen ütlemata kurb, et nii läks, liiatigi on kogu tänavune hooaeg olnud nagu halb unenägu."

Mägi ergutas Šadeikot: "Kuskil peab põhjus peituma. See tuleb lihtsalt üles leida ja oma asja edasi teha."

Grit Šadeiko katkestas seitsmevõistluse avaalal, 100 m tõkkejooksus.

Enda võistlusest rääkides arvas Mägi, et ei hakka homme stardinimekirjade üles riputamise järel neid pingsalt uurima, vaid teeb ikka oma jooksu. "Vastaste vaatamine võib natuke pahasti kätte maksta. Reeglina jälgin seda, kuidas ise minema saan ja püüan enda asjad vähemalt jooksu esimeses pooles korralikult ära teha. Alateadlikult muidugi tunnetame, mis vastased teevad, aga minu jooks käib ikka minu rajal."

Mägi oli üks nendest, kes Martin Kupperi ja Gerd Kanteri kettaheite finaali "kodus" telekast vaatas. "Kupi tõmbas võistluse korralikult käima! Kahju, et nii läks, aga ta tegi hea võistluse. Mul ei ole toas telekat, ei istu selle ees tavaliselt. Vaatasin hotelli all fuajees. Kuna mul on viimane puhkepäev, ei tahtnud bussidega hullult liiklema hakata. Kasutan nii palju puhkeaega, kui on, võimalikult hästi ära."