"Keskpärane algus. Esimese kohvipaksu pealt ei oskagi midagi väga tarka öelda. Enam-vähem soliidne vundament, mille pealt homme maja hakata ehitama," võttis Rammo päeva lühidalt kokku.

"Eesmärk oli esimesel päeval žüriile mitte silma jääda, hoiduda valestardist ja kollastest lippudest, mis mind terve regati ajaks kummitama jääksid ja ülejäänud kaheksa sõitu väga keeruliseks teeksid. Seejuures väljendus tagasihoidlikkus ka sõidu iseloomus - kohtades, kus oleks vaja agressiivne olla, olin tagasihoidlik ja nii läks mõlemas sõidus paar punkti kaduma. Aga ma lepin sellega."

"Esimene päev on tihtipeale selline, kus võistlejad õpivad žüriid tundma ja vastupidi. Esimene päev on kõige riskantsem - tavaliselt siin just saadaksegi kollaseid lippe. Minulgi on tihti see stiil, et hakkan alguses agressiivselt sõitma ja saan hoiatusi. Panime treeneriga enne sõitu paika, et üritame sellest hoiduda," lisas Rammo.

Rammo lõpetas esimese sõidu kohe viiekordse olümpiamedalisti Robert Scheidti selja taga. Teises sõidus läks brasiillane kindlalt juhtima ja lõpetas avapäeva kokkuvõttes seitsmendana. Rammo on protokollis 22. real.

"Ta võttis ka alguses suhteliselt rahulikult. Meil olid isegi sarnased sõidustiilid. Ta vaatas samuti ringi, mis toimub ja nii edasi. Aga teises sõidus tundus väga täpselt teadvat, kuhu minna ja mida teha. Ja läinud ta oligi!"

"Homme on võistlus teisel rajal. Suure tõenäosusega tuleb jälle rohkem tuulesõit. Startide ajal on taas madalam vesi. Peaks tulema ka vähe stabiilsem tuul. Täna oli hästi kaootiline - kord puhus ühelt, siis teiselt poolt."