Uibo oli kõrvaltvaatajate sõnul pärast kolme ebaõnnestunud kuulitõuke katset löödud mees, vajus mõtteisse ega lasknud kellelgi endaga rääkida.

"Kui nelja aasta tähtsaimal võistlusel nulli saad, lööb see ikka mõtteisse. Ei oskagi midagi öelda. Nagu enne ütlesin, siis tunne oli," kommenteeris Uibo.

"Samas ei saa öelda, et motivatsiooni nüüd lõplikult maha võttis. See ei ole mu elu viimane võistlus, karjääri niipea ei plaani lõpetada. Järgmisel aastal teen vigade paranduse ja tulen näljasemana tagasi."

Uibo tõdes, et katkestamine polnud üldse variant. "Ei, seda küll plaanis polnud. Ikka edasi. Olümpial sellist mõtet ei ole. Pole mõtet enam nukruteseda. Järgmisi alasid see enam eriti ei mõjuta. Kõrguses jätsin palju katseid vahele ja läksin võimalikku rekordit püüdma. Võib-olla teen homme midagi sarnast teivashüppes, kui ilm lubab."

Ebaõnnestunud kuulitõuke kohta ütles Uibo: "Kaks viimast katset maandus kuul sealkandis, kus ta koguaeg on olnud - üle 14 ja poole meetri. Aga ennast ei jõudnud ringis sees hoida. Sinna ta läks. Kirjas on null. Püüan veel nii palju võistlust nautida, kui seda nulliga on võimalik teha."

Uibot segas kõrgushüppes ka väike seljavalu. Pea iga katse järel viskus ta tartaanile pikali või püüdis selga muul moel lõdvestada. "Saab võistluse tehtud. Närv jääb vahepeal kinni. See on mul juba pikemat aega olnud. See segas ainult kõrguses. Suvel, kui Kanadas võistlemas käisin, läks samamoodi," sõnas ta.