Ilmateade lubab homseks tugevat tuult ja praegu ei ole veel selge, mis kellast A-finaal algab. Algselt Eesti aja järgi kell 16.22 algama pidanud finaali võidakse viimase info kohaselt tunni võrra varasemaks tuua, samas on võimalus, et see lükatakse ka hoopis edasi hilisemale ajale. Otsus tehakse Eesti aja järgi kolmapäeval kell 12.

Täiendatud kell 12.30. Hommikul ei olnud Killingu sõnul veel ajakava muutmise kohta otsust tehtud.

Nagu sellest ebaselgusest oleks veel vähe – Kaspar Taimsoo, Tõnu Endrekson, Allar Raja, Andrei Jämsä ja treener Matti Killing jäid täna treeningult naastes „lõksu“. Nimelt tekkis neid koju sõidutama pidanud bussil tehniline rike ja näljased mehed peavad lihtsalt bussis ootama, mis edasi saab. „Oleme juba üle tunni teel olnud. Bussi käigukastiga juhtus midagi. Vahepeal saime mingi imenipiga masina korra käima,“ rääkis kärsitult bussi liikuma saamist ootav Killing. Põhiprobleemiks on see, et meestel on kõhud hirmus tühjad. Killingu sõnul on võistluseelsel õhtul sihitult bussis passimine mõistagi ebameeldiv, kuid sportlased suhtuvad olukorda rahulikult.

Täiendatud kell 00.45. Lõpuks sai buss siiski korda ja kell 19.40 jõudsid mehed olümpiakülla tagasi. Tavapärase 50 minuti asemel kujunes reis peaaegu kahetunniseks.