"Keegi pidi esimese sammu astuma. Otsustasime, et nii ei saa asi jääda. Kaks mängu on intsidendid olnud, peab lõpuks ära leppima. Initsiatiiv tuli meie poolt," rääkis ta.

Tõnu sai Kalev/Cramo klubi töötajate kaudu VEF-i fännklubi esindaja numbri ning leppis kokku kohtumise homseks Arena Riga ees tund enne kohtumise algust kell 15. Kuidas leppimine täpselt välja näeb, selgub kohapeal. "Surume ilmselt kätt ja teeme mõned pildid," arvas Tõnu.

Vahejuhtumid Kalevi ja VEF-i fännide vahel sündisid Tõnu sõnul pisiasjadest. "Keegi käis poolajal ärplemas ja eks ta kuskilt tühja koha pealt tekkis. Nagu ikka, saavad sellised lood alguse pisiasjadest. Korvpall kütab ju ikka kirgi ja ilmselt keegi läks vaheajal ütlema, et me oleme teist paremad," ei osanud Tõnu tüli täpset põhjust nimetada.

Kalev/Cramo ja Riia VEF peavad otsustava Balti liiga veerandfinaalmängu homme kell 16. Avakohtumise 22. märtsil Salduse spordihoones võitis VEF tulemusega 64:56, korduskohtumise kaks päeva hiljem Saku Suurhallis Kalev/Cramo lisaaja järel 79:76.