Järjekorras kuuenda FS Team Tallinna loodud elektrivormeli ootuses on oldud juba terve õppeaasta, aga nüüd ollakse valmis FEST18 (lühend sõnapaarist Formula Estonia) rahva ette tooma. Esitlusel on kohal suur osa noorinseneridest, kes on lugematuid päevi ning öid vormeli valmimise eesmärgil tööd teinud ning seda oma puhtast huvist inseneeria ja autospordi vastu. Terve Delfi rallipäeva vältel vastab tiim laulukaare taga boksis meeleldi huviliste küsimustele ja tutvustab vormelit.

Delfi rallipäeval presenteeritav FEST18 on FS Team Tallinna uusim vormel, mille arendamist alustati 2017 aasta suvel. Võistlusmasina mõned märkimisväärsemad tehnilised näitajad:

• 0-100 km/h kiirendus: 1,87 s
• Kaal: 175 kg
• Aerodünaamiline survejõud kiirusel 55 km/h: 700 N
• Võimsus: 80 kW
• Süsinikkiust monokokk-kere

Tootearendusvõistlus Formula Student kujutab endast üheistmelise vormelauto projekteerimist, ehitamist ja autoga suvistel mõõduvõttudel võistlemist - võrreldakse autode võimekust kaheksasõidus, kiirenduses, kvalifikatsioonis ja kestvussõidus ning meeskondade oskusi kaitsta vormeli disaini ning majanduslikku poolt. Projektis osalemine annab tudengile reaalse kogemuse auto projekteerimises ja valmistamises, tutvustades autotööstuse finantsilist tausta.

FS Team Tallinn on tudengivormeli meeskond, mis on loodud 2006. aastal Tallinnas. Tiimis on praegu 60 tudengit Tallinna Tehnikaülikoolist ja Tallinna Tehnikakõrgkoolist. FS Team Tallinn platseerub sarja ligi 700st võistkonnast koosnevas maailmaedetabelis stabiilselt esikümnes.