Aigro hüppas 121,5 meetrit ja teenis 86,8 punkti, mis andis 39. koha. Nõmme hüppe pikkuseks jäi täna 114 meetrit, mis tähendas 77,2 punkti ja viis ta lõppvõistlusele 44. mehena.

"Mitu poomi altpoolt hüppasin kõvasti rohkem kui proovivoorus," oli Aigro õnnelik, et võistlusel õnnestus proovihüppest kümme meetrit kaugemale lennata. "Kindlasti polnud see hüpe, mida suudaks maksimaalselt teha, aga parem kui väiksel mäel," lisas ta.

Aigro sõnul oli võistlushüppel nii tuul kui äratõuge parem. "Tuul mängis väga palju rolli. Vahepeal on siin suured tuuleiilid." Õnnestunud hüppe järel saadetud õhusuudlused olid tema sõnul mõeldud perele.

Nõmme ütles, et täna oli kõige tähtsam edasi pääseda. "Olud polnud üldse lihtsad. Kes saab rohkem, kes saab vähem vastutuult. Nägin tabloolt, et minu hüppest õnneks piisas. Kergendus, et sain kvalifikatsioonist edasi. Tänased hüpped olid tehniliselt päris head, aga võistlusel ei olnud tuulega õnne. Kvalifikatsioon läbitud - see on põhiline. Homme on juba uued olud ja uus võistlus," sõnas ta.