Kokkuvõtvalt öeldes oli tema jutu sisu meie jaoks lootustandev. Nimelt on Portugal kaotanud oma põhikeskmängija Claudio Fonseca, kellel on häda kõrvaga, mis kõrvalnähuna tekitab tasakaaluhäireid. Ta jääb valiksarjast eemale.

"Kaotasime valikturniiri eel algviisiku mängija, korvialuse jõu. Tänaseks on selge, et Fonseca valiksarjas kaasa ei mängi. Toome tema asemele uue mängija, kuid samal tasemel pikka pole meil võtta. Portugalis on mängijate valik väike. Oleme seetõttu raskustes, võiks isegi öelda suurtes raskustes, kuna heal tasemel keskmängija olemasolu on väga oluline jõud. Aga seda enam peame võitlema iga palli eest ja ennast ohverdavalt tegutsema. Lisaks tuleb loota, et Eesti koondise viskajatel satub olema kehv päev. Siis on meil suuremad võimalused," hindas 66-aastane peatreener asjade seisu.

Valiksarja esimeses voorus kaotas Portugal võõrsil Poolale 26 punktiga, ehkki avapoolaeg kulges võrdsete heitluses. "Poolas oli väga raske. Me ei suutnud teisel poolajal väsimuse tõttu taset hoida," võttis Palma lühidalt mängu kokku.

"Täna tuleb väga keeruline mäng. Eestil on hea meeskond - kiire, head viskajad. Nad mängivad stiilis, mis on ainult neile omane. Aga mõistagi me üritame võita ja mängida südamega. Kummalgi meeskonnal ei saa olema lihtne," lubas Palma.

Portugali ja Eesti kohtumine algab meie aja järgi kell 20.30. Delfi TV vahendab mängu otseülekandes.