"Kõigepealt tahaksin tänada Tiit Sokku selle eest, et Eesti koondis tuli siia kontrollmänge pidama. Meie jaoks kindlasti tähtsad mängud, et saaks pildi ette, mis suunas on vaja edasi töötada," rääkis Pašutin pärast hommikust visketreeningut.

"Arvan, et Eesti koondis tuli siia ambitsioonikate plaanidega. Nad on omanäolise mängujoonisega ja võiks öelda, et isegi natuke ebastandardse tegutsemisega. Paljud suudavad kaugelt skoori teha, hästi loevad mängu. Meie jaoks väga kasulik sparring," andis Kaasani Unicsi (2011) ja Krasnodari Lokomotiv-Kubaniga (2013) EuroCupi võitnud treener eestlastele kiitva hinnangu.

Enda hoolealuste kohta sõnas ta järgmist: "Viis meest meil alles ühinesid koondisega ja teatud asjad on väga varajases staadiumis. Mängudes Eestiga tahame tunnetada meeste omavahelist koostööd, proovida erinevaid koosseise, katsetada kaitseformatsioone. Läbi mängude saab kõige parema ettekujutuse, millele treeningutel enam rõhku panna. Vara on veel rääkida, et midagi väga hästi õnnestuks. Kõik koos oleme alles kolmandat päeva, tõsi 14-mehel on seljataga kümnepäevane üldfüüsilise ettevalmistuse laager."