Esimese matši peab Must laupäeval Eesti aja järgi kell 22.19 austerlase Michael Lahnsteineri (maailma edetabeli 58.) vastu, keda ta varem on korduvalt võitnud. Pühapäeval ootab aga ees raske mäng indoneeslase Simon Santosoga, kes maailma kuuenda reketina kuulub turniiri favoriitide hulka. Must ise paikneb maailma rankingus 69. kohal.

"Austerlase vastu ei saa minna muude kui ainult võidumõtetega. Aga ma ei tulnud olümpiale ainult teda võitma. Seda võin teha ka Soomes, Lätis või Leedus. Tulin olümpiale midagi korda saatma. See, et indoneeslane on maailma esikümnes ja mina mitte, ei tähenda, et mul tema vastu võimalust ei oleks. Ta on siin üks favoriite, aga selliste mängude jaoks ma trenni olengi teinud," lausus Must, paljastades ka pisut mängutaktikat.

"Pean lootma indoneeslase lihtsatele vigadele ja sellele, ehk on tal närvipinge ja võidukohustus liiga suur. Aga ainult vigadele lootma jääda ka ei saa. Pean oma löökidega tempot lõhkuma ja leidma punktisaamisvõimaluse. Turvalist mängu ehk lihtsalt palli mängus hoida tema vastu ei tohi. Ta on selleks liiga hea."

Musta vaevab veel kerge reielihasevigastus, mille ta sai eelmisel nädalal trennis libastudes. "Jalg läheb iga päevaga paremaks. Ei ole nii hull, kui esialgu kartsin. Sajaprotsendiliselt ma laupäevaks terveks ei saa, aga selle lähedale küll. Selge see, et spetsiaalteipimist läheb vaja. Probleemseks võib kujuneda just kaitsemäng," lisas ta.