"Võib nii öelda küll. Ikkagi 60 aastat viimasest Eesti maadlejast olümpiamängudel poodiumil," sõnas ta.

Põlluste hinnangul tagasid Nabile eduka olümpia tema vastupidavus, töökus ja tempokus. "Ta jõuab maadelda täie tempoga, raskemad mehed väsisid ära. Tänane maadlus näitas, et ta on õppinud ära ka parterikaitse, millega ta viimastel kordadel on kaotanud."

Põlluste oli rahul, et Nabi suutis finaalis Mijaín López Núñezele, keda tema sõnul peetakse "uueks Kareliniks", anda korraliku matši. "Aga praegu on jõudude vahekord selline," tõdes ta.

Treener meenutas oma pikka teekond värske medalimehega: "Kümme aastat tagasi alustasime Audenteses. Algul MM-i poole, kuni 2006. aastal jõudsime sihile. Vahepeal oli meil ebaõnnestumisi ja eks rahvas muutub kiiresti nõudlikuks - saime pärast MM-tiitlit viis korda EM-il viienda koha, mis tembeldati läbikukkumiseks. Aga see kõik ei löönud Heikit jalust maha. Ta on edasi treeninud, üritanud olümpiale pääseda ja siin hästi esineda."

Tulevikust: "Me näeme, et suund on õige. Heiki jõudis juba öelda - Brasiilia olümpial nelja aasta pärast on ta 32-aastane. See pole raskekaallasele mingi vanus. Võit pingutab edasi jätkama ja teeb ka finantsiliselt selle kergemaks."

Ja positiivsetest märkidest enne olümpiamänge: "Pärast olümpiapileti tagamist käisime treeninglaagris. Pärast seda on ta võitnud kõik turniirid, kus võistles ka olümpiale pääsenuid. Sealhulgas Ukrainas Azovmašis, kus tuli ületada ennast ja ka kohtunikke. Samuti Saksamaal. See andis julgust, et ta on saanud enesekindluse kätte."