"Kui hooaja tulemusi vaadata, siis tänane oli enamvähem. Vahepealsed katsed läksid nii, aga tulemusega võib rahul olla. Tavaliselt olen viimasel katsevõistlusel rabe olnud. Oleks tahtnud 68 meetrit heita. Varem ei ole olümpiamängudel hooaja tippmarki teinud, aga kui poodiumile tahan saada, peab seda tegema," lausus 67.36 heitnud Kanter Delfile. Kanteri hooaja tippmark on 67.71.

Märt Israel sai kirja hooaja tipptulemuse 65.02. "Olen rahul! Heitsin neli korda üle hooaja parima tulemuse ja viimase katsega olümia A-normi täis. Aasta on olnud väga raske, viimased kolm nädalat olen teinud roppu moodi tööd tunde ja tehnika kallal. Nüüd on heitemudel taas käes ja tegelikult on minus veel rohkem," oli Israel enesekindel.

Meeste treeneri Vésteinn Hafsteinssoni kommentaar: "Meie töö on läinud plaanipäraselt. Märdile oli see väga hea võistlus, tegi kindlusele head. Kanteri tulemus oli olusid arvestades üks hooaja paremaid. Tema parim tulemus olümpial on 68.94, aga seda pole ta sel hooajal seni teinud ning see ei saa kindlasti lihtne olema."