"Pean veel täpselt analüüsima, aga arvan, et tervis sai otsa. Teravust enam ei olnud ja tehnika lagunes ära," rääkis Eesti rekordinaine, kes nädal tagasi haigestus angiini ning on antibiootikumidekuuril. "Hinges jääb ikka kripeldama. Teadsin, et edasi viib 1.93. Hakkasin võib-olla liiga palju mõtlema. Nagu alati."

Lisaks haigusele segas Iljuštšekot ka kannavigastus, mistõttu tegi ta ka soojenduse tavalisest lahjema. "Kannale tehti tuimestus, aga tõugete ajal tundsin ikka, et annab tunda. Ma ei taha teadagi, mis pärast saab, kui tuimestus ära kaob. Call roomis tegin venitusi, aga väga tagasihoidlikult, soojendusel kaks hüpet lühikese ja ühe täishooga. Õnneks kõik klappis ja rohkem hüppama ei pidanud. Hea, et täna oli soe ilm. Ei pidanud katsete vahel ennast väga palju liigutama, sain rahulikult istuda ja jääd jala peal hoida. Hoidsin ennast ja säästsin energiat," rääkis ta.

Iljuštšenko lisas, et tahaks spordiga igal juhul jätkata, kuid toonitas, et esikohale jääb siiski töö ortodondi töö. "Sport on mul alati olnud tagaplaanil ning arvan, et see jääbki veel nii. Aga tahaksin ikka jätkata," lisas ta.