Pärast eilset võitu lubati meestel korraks põgusalt läbi astuda John Lennoni pubist, mis oli alagrupimängude ajal Eesti fännide staabiks. Mehed võeti vastu suurte ovatsioonidega, kõik tahtsid päevakangelastele käe pihku pista. Kui nelja aasta eest EMil pärast Portugali alistamist oli koondislastel õhtul lubatud erandkorras juua üks õlu, siis treener Gheorghe Cretu ajal valitses „kuiv seadus“.

Võrkpallurid lahkusid pubist väga varakult, sest vaja oli puhata ja keskenduda järgmisele mängule. Fännide rõõmus pidu jätkus aga Olavi Kõrre laulu ja pillimängu saatel sügava ööni, tantsuplatsil keerutasid teiste hulgas jalga Vilja Savisaar-Toomast ja ta abikaasa Taimo Toomast. Tähistajate hulgas oli ka fännisärgis kultuuriminister Indrek Saar, kes kiitis meie fanaatilisi võrkpallisõpru ja kahetses, et peab tööülesannete tõttu Eestisse naasma ega saa vaadata saalis teisipäevast play-off’i mängu Serbiaga.

Koondise elu jätkus aga tavapärases rutiinis. Ainsaks veidi ebameeldivaks üllatuseks oli see, et korraldajad ei suutnud kokkulepitud ajakavast kinni pidada. Kell üheksa oli kõigil kohvrid pakitud ja oldi valmis lahkuma, kuid bussi polnud. Tuli välja, et buss saadeti valesse hotelli. Lõpuks venis viivitus kolmveerandtunniseks. Järgmised mängud toimuvad Milano lähedal Busto Arsizios, kuid meeskondade hotellid on 40 km kaugusel Varese lähedal.

Eesti koondis homne mäng Serbiaga algab kell 18.30, kohtumisest teeb otseülekande ETV2, Delfi kajastab tähtsat päeva tavapäraselt teksti- ja fotopõhise otseblogi kaudu.