Võiks arvata, et pärast eilset "Gruusia sauna" on mängijate meeleolu maas, kuid Dorbeku sõnul see nii pole. "Ei ole midagi hullu. Muidugi on raske sellist pakki saada, aga selleks need kontrollmängud ongi, et kõik vead läbi teha, vaadata, kus on paranemisruumi ja need vead järgmistes mängudes välja jätta," sõnas ta.

Eelkõige peab Eesti koondis täna välja jätma pallikaotused, mille pealt Gruusia viskas eile 23 punkti, meie aga nende eksimustest kõigest 3. "See oli kõige suurem erinevus. Peame proovima pallikaotusi vähendada," lisas Dorbek.

Täna Eesti aja järgi kell 19.30 algavas mängus astub meie vastu neli läinud hooajal NBA klubis mänginud meest - Danilo Gallinari (Denver), Andrea Bargnani (Brooklyn), Luigi Datome (Boston) ja Marco Belinelli (Sacramento).

Dorbekus selline nimekiri aukartust just ei ärata, pigem meeldivat ootusärevust. "Pigem on väike ärevus sees, et saab selliste meeste vastu mängida. Vaatasime just videot, kus vahepeal oli viisik väljas, milles kõik mängijad üle kahe meetri. Eks näis, kuidas nende vastu mängida on," rääkis Dorbek.

"Ma arvan küll, et nendega on võimalik mängida kui võrdne võrdsega. Paberi peal peaksid nad meist tugevamad olema, aga korvpalliväljakul on ikkagi viis meest viie vastu. Kõike võib juhtuda," oli Dorbek lootusrikas.

Tänasest mängust teeb otseülekande ka Delfi TV.