Eestil tuleb vastu seista meeskonnale, kus kaks mängijat pallivad eeloleval klubihooajal NBA-s (Bogdan Bogdanovic ja Nemanja Belica) ning kuus mängijat Euroliigas (Nikola Kalinic, Vladimir Lucic, Nikola Milutinov, Nemanja Nedovic, Vasilije Micic ja Stefan Jovic).

Peatreeneri Aleksandar Djordjevici käsutuses ei ole kaugeltki kõik Serbia paremad mängumehed, aga meiega võrreldes on rivistus nii ehk naa hirmkõva. Kui tabeliseisu vaadata, siis eksimisruumi Serbial väga pole. Äsja võõrsil saadud 63:70 kaotus Kreekalt tähendab heitlust viimasele edasipääsukohale. MM-ile pääsevad alagrupi kolm paremat, Saksamaa ja Kreeka on juba kolme võidu kaugusel.

Peatreener Djordjevic oli pärast Kreekale allajäämist üsna pahane. "Me ei näidanud meeskonnana oma tõelist nägu. Pall ei liikunud rünnakul piisavalt hästi. Üsna tihti on meie normiks 30 resultatiivset söötu mängus, siis seekord vaid 14. Peame leidma oma rünnaku uuesti üles. Kaitses eksisime tihti vastase rünnakuaja viimastel sekunditel, mis tappis meeskonna moraali. Me ei olnud piisavalt keskendunud. Vaatamata kõigele olid meil viimasel veerandajal võiduvõimalused, kuid paari viset vabadelt kohtadelt ei pandud ära."

Serbia võõrustab Eestit Aleksandar Nikolici nime kandval areenil, mis mahutab 5800 pealtvaatajat. Tegemist on ajaloolise mängupaigaga, mis avati juba 1973. aastal. Areen on kahel korral võõrustanud Euroopa meistrivõistlusi (1975, 2005) ja 1977. aastal mängiti samas Euroliiga eelkäija FIBA Euroopa Meistrite karika finaal.

Piletihinnad mängule on 500 - 5000 dinaari ehk eurodes suurusjärgus 4,2 - 42 eurot. Kõige krõbedam hind annab istekoha otse väljaku ääres.

Serbial on MM-valiksarjas seitsmest mängust neli võitu, Eesti jätkab kahe võiduga.