Argentina alustas mängu hästi ja läks kiirelt 12:4 juhtima. Serbia sai seejärel oma mängu käima ning viigistasid seisu 16:16-le. Esimese veerandaja võitsid lõpuks argentiinlased 25:23. Poolajaks suutis Argentina eduseisu veidi kasvatada ning vaheajale mindi Lõuna-Ameerika tiimi 54:49 eduseisus.

Kolmandal veerandajal vähendasid serblased vahet ning neil oli veerandi lõpus mitmel juhul võimalus mängu juhtima minna. Võimalusi ära kasutada ei suudetud ning enne viimast vaatust oli Argentina edu 68:67. Viimasel veerandajal pääses Serbia korra ka juhtima, aga viimastel minutitel panid näljasemalt mänginud argentiinlased oma paremuse maksma ja võtsid lõpuks 97:87 võidu.

Võitjate eest tegid võimsa mängu vanameister Luis Scola ja Facundo Campazzo, kes viskasid vastavalt 20 ja 18 punkti. Patricio Garino panustas võitu 15 ja Gabriel Deck 13 silmaga. Üleplatsimeheks kerkis serblaste Bogdan Bogdanovic 21 silmaga, Nemanja Bjelica lisas 18 punkti. Kaksikduubliga sai hakkama Nikola Jokic, kelle arvele jäi 16 silma ja 10 lauapalli.

Argentinat ootab poolfinaalis ees kas USA või Prantsusmaa, kes mängivad oma poolfinaali homme.

ENNE MÄNGU:

Kuigi Argentina läbis ala- ja vahegrupi täiseduga, peetakse enne kohtumist kindlaks favoriidiks Serbiat. Põhjus on Serbia tugevamas ja ühtlasemas koosseisus ja asjaolus, et Argentina pole veel ühegi tõeliselt tugeva vastasega mänginud.

USA kõrval MM-i suurfavoriidiks peetav Serbia sai turniiri esimese kaotuse vahegrupi viimases mängus Hispaania vastu. Serbia pidas sisuliselt kogu teise poolaja hakkama saama tippkeskmängija Nikola Jokicita, kes eemaldati kohtunikega vaidlemise eest. Lõpuks kaotas Serbia 69:81.

Selle paari võitja läheb vastamisi kas USA või Prantsusmaaga. See mäng peetakse homme kell 14. Tänases teises veerandfinaalis kohtuvad kell 16 Hispaania ja Poola.