Münchenis on vastamisi Bayern ja Chelsea (avamäng 2:4) ning Itaalias Inter ja AC Milan (avamäng 0:2).

Bayern — Chelsea

Müncheni Bayernil on taas rivis Claudio Pizarro, Roy Makaay ja Martin Demichelis. Peatreener Felix Magath on korduskohtumise eel optimistlik ja loodab, et Bayerni edurivi peaks suutma Chelsea meeskonnale rohkem peavalu valmistada kui Londonis.

Chelsea soomlasest ründaja Mikael Forssell ütles, et peatreener José Mourinho on meeskonnale sisendanud eneseusku, et suudetakse kõiki võita ja see annab mängijatele palju juurde.

Mourinho ise on korduskohtumise eel olnud tagasihoidlik: “Tuleb raske mäng. Kui meile lüüakse kiire värav, siis läheb asi väga pingeliseks.”

Chelseal on Wayne Bridge, Paulo Ferreira, Scott Parker ja Arjen Robben vigastatud, Mateja Kezman on haige.

Inter — AC Milan

Itaallaste Inter loodab Brasiilia ründaja Adriano abiga avamängu 2:0 kaotusest AC Milani vastu välja tulla.

Interi peatreener Roberto Mancini: “Adriano ei ole kindlasti 100% terve. Aga tal on vaja lüüa väravale vaid kolm korda, et teha kübratrikk ja aidata meid edasi. Kõige tähtsam ongi meie jaoks lüüa mängu alguses üks värav tagasi.”

AC Milani treener Carlo Ancelotti leiab, et kui Adriano mängib, tuleb teda kahtlemata väga teraselt silmas pidada. Samas loodab treener oma suurepärastele kaitsemängijatele ja usub, et San Sirol ei tohiks nad kaheväravalist edu käest anda.