Balotelli võiduvärav sündis 50. minutil, kui AC Milani staar saatis Antonio Candreva täpse tsenderduse järel palli peaga väravasse. 35. minutil oli Itaalia juhtima viinud Claudio Marchisio, 37. minutil lõi tabloole 1:1 viiginumbrid Daniel Sturridge.

"See on minu jaoks emotsionaalne hetk, ma pole kunagi MM-il mänginud," ütles 23-aastane ründaja Sky Sport'ile. "Pühendan selle värava oma tulevasele naisele ja perele, kes olid tribüünil, ning sõpradele."

"Läheme siit edasi samm sammu haaval. Mängisime hästi. Meil oli kuumusega raskusi, kuid tähtis oli võita. Kõiki tiime tuleks karta, aga nüüd peaksid kõik kartma meid," teatas Balotelli Itaalia tulevastele vastastele.

Balotelli sai kiita ka peatreener Cesare Prandellilt. "Balotelli andis kõik, mis tal anda oli. Kõik andsid oma parima. Kahju ainult, et me ei mänginud tervet kohtumist samasuguse intensiivusega, nagu me aeg-ajalt näitasime. Meeskond kannatas kuumuses kõvasti, kuid me suutsime keskväljal ülemvõimu saavutada," kommetneeris juhendaja Rai Sport'ile.

"Tegime MM-i eelsetel treeningutel head tööd. Nägime teisel poolajal, et krampis ei olnud mitte meie, vaid Inglismaa mängijad, mis tähendab, et meie töö on vilja kandnud."