Bahamalt pärit tippjooksja Shaunae Miller jooksis Rio olümpial 400 meetri eeljooksus neljanda aja ja pääses kindlalt finaali. Pekingi MM-i hõbemedaliomanik tunnistas, et jooks läks väga hästi, kuid võtab asja rahulikult.

“Mul on hea meel, et võistlused algasid ja ootan väga, mis saama hakkab,” kommenteeris ta vahetult pärast enda jooksu. Miller oli niivõrd kurnatud, et andis ajakirjanikele intervjuu põrandal istudes.

Miller rääkis, et enne staadionile minekut nägi ta tribüünil kaasa elamas ka enda kihlatut Maicel Uibot ning see motiveeris teda väga. “See on võrratu tunne, et Maicel koos minuga võistleb. Oleme mõlemad siin ja saame koos olümpiat nautida,” rääkis ta.

Miller rääkis ka, et Uibo kinnitab talle tihti, et tal on toetajaid ka Eestis. “See on suurepärane, et mind ka Eestis toetatakse. See on väga hea tunne.”

Miller teatas, et teab eesti keeles ka üksikuid sõnu nagu "tere" ja "tsau". “Ma õpin aeglaselt, ta üritab mind õpetada,” seletas tippjooksja naerdes. Olümpiamängude ajal kohtas Miller esimest korda ka oma tulevast ämma. “See oli nii tore, et sain viimaks temaga kohtuda. Ta tõi mulle ka eesti-inglise sõnaraamatu,” kirjeldas Miller esimest kohtumist.