Samuti sai otse poolfinaali Virumaa PK võistkond, kes ootab vastaseid veerandfinaalist Tartu Salva/Rocki ja KK TALLINN/Tallinna Kalevi vahel. Veerandfinaalid peetakse hiljemalt 5.maiks, kusjuures finaalturniir algab B-vanuseklassi noormeestele neljapäeval 8.mail kell 18.00, kui mängitakse esimene ja 20.00, kui mängitakse teine poolfinaalmäng. Kulla- ja pronksimängud toimuvad mainitud vanusele 9. mail.

Noortel mängitakse välja ka 7.-12. kohad, kus veerandfinaalides kohtuvad Kohtla-Järve KK HITO vs Keila KK ja BC Tarvas/Rakvere SK vs United Loggers Rapla võistkonnad. Nendes veerandfinaalides mängitakse üks mäng ja võitja läheb edasi poolfinaali, kuhu koha on kindlustanud BC Tarvas/Rakvere SK ja Talinna BC Kalev/Fenster võistkonnad. Turniir 7.-10. kohale ehk poolfinaalid ja finaalid toimuvad Rakvere võistkonna koduväljakul, sest meeskond saavutas põhiturniiril parema asetuse.

Neidude B-klassi play-offi turniiril kohtuvad omavahel järgmised paarid: Tartu Kalev vs Tallinna BC Vars ning Sillamäe Kalev vs Audentese SK (Tallinn). Nii nagu poiste turniiril, nii on saanud ka tüdrukute vahegrupi turniiri kaks paremat võistkonda otse poolfinaalidesse. Nendeks on pealinnaklubid BC Kalev STAR ja BC Kalev/Cramo.

BC Kalev STAR alistas viimases vahegrupi kohtumises BC Kalev/Cramo võistkonna ja saavutas tänu sellele vahegrupis ühe võidulise paremuse ning esimese asetuse. Tallinna klubid kohtusid ka karikafinaalis, kus jäi peale BC Kalev STAR ning on suur võimalus, et need võistkonnad lähevad uuesti kokku meistrivõistluste kullamängus. Ka neidude B-vanuse finaalmängud mängitakse 8.-9. mail Pärnu Spordihallis.

Pealtvaatajad ja fännid, kes tööpäevadel Pärnusse tulla ei saa, saavad mänge vaadata Delfi TV vahendusel. G4S Noorteliigade mängude ajakavad leiab www.basket.ee leheküljelt ja muud huvitavat www.facebook.com/noorteliigad leheküljelt.