Terve mängu juhtrollis olnud Austraalia parimad olid Patty Mills 19, Chris Goulding 15 ja Jock Landale 12 punktiga. Dominikaani poolel viskas Eloy Vargas 16 silma.

Täna on samas grupis vastamisi veel Prantsusmaa ja Leedu, kellel on tabelis vastavalt kolm ja kaks võitu. Leedukate jaoks on tegemist ellujäämismänguga, sest prantslaste võidu korral on edasipääsu veerandfinaali taganud juba ka Austraalia.

Tšehhi koondis, kes oli alagrupiturniirilt kaasa võtnud kaotuse USA-lt, alistas siiani täiseduga jätkanud Brasiilia koguni 93:71. Chicago Bullsi kuuluv Tomaš Satoransky viskas 20 punkti, jagas üheksa resultatiivset söötu ja hankis seitse lauapalli. Kaksikduubli teinud Ondrej Balvin panustas 15 punkti ja 11 lauda.

Kui Kreeka ja Brasiilia ei suuda USA-d üllatada, piisab Tšehhile viimases voorus kreeklaste vastu ka kuni 11-punktilisest kaotusest, et edasi pääseda.

Tšehhil ja Brasiilial on hetkel võrdselt kolm võitu. Õhtul mängivad USA (3 võitu) ja Kreeka (2).

17.-32. kohale mängivate meeskondade vahegrupiturniiril alistas Kanada 126:71 Jordaania (Kyle Wiltjer 29 punkti, kolmesed 7/9) ja Uus-Meremaa 111:81 Jaapani (Corey Webster 27 punkti).