27-aastane leedulane Rimas on Meistriliiga liiderklubi kaitseliini üks liidreid, augustis tegi ta kaasa kõigis neljas FC TVMK kohtumises ning aitas meeskonnal sel perioodil oma puuri puhtana hoida.

FC Kuressaare peatreener Važinski juhtis oma võistkonna augustis kahe võidu ja ühe viigini, millega tõusti turniiritabelis 9. kohalt 7. 21-st senikogutud punktis saadi augustis 7.

Esiliigas on augusti parimaks mängijaks FC Ajax Lasnamäe ründaja Nikita Andrejev. Septembris 17-aastaseks saav Andrejev oli augustis Esiliiga edukaim väravakütt 6 tabamusega, ka kokkuvõttes on noormees Esiliiga resultatiivseim mängija 20 väravaga.

Esiliiga parimaks treeneriks tunnistati JK Vaprus Pärnu peatreener Kalev Pajula, kelle meeskond alistas augustis kõik vastased ning tõusis liiga liidriks. Muuhulgas saadi oluline 3:2 võit seni Esiliigas 1. kohta hoidnud FC Levadia II Tallinna üle.

Parimate valimisel arvestatakse mängija või treeneri sooritusi vastava kuu jooksul, tabeliseisu, väravaküttide pingerida, hoiatuskaarte, löödud ning sisse lastud väravate hulka, mängitud minuteid, distsiplinaarrikkumisi, ausa mängu põhimõtete järgimist, suhtumist vastasvõistkonda jms. Ühtekokku kuulutatakse parimaid välja üheksal kuul. Mälestusesemed laureaatidele annab üle Eesti Jalgpalli Liit.