Senistest omavahelistest mängudest on küll koguni 136 lõppenud Reali võiduga, kuid viimastel aastatel on Atletico suutnud kuulsast konkurendist edukam olla. Viimasest 11 kohtumisest on Atletico Reali vastu kaotanud vaid ühe, kuid seejuures tuleb arvestada, et näiteks Atletico kevadine penaltitega allajäämine Meistrite liiga finaalis loetakse ametlikus arvepidamises viigiks.

San Siro staadionil peetud Meistrite liiga finaal ongi kangete konkurentide seni viimane omavaheline lahing. Mäletatavasti tõusis tolles mängus kangelaseks Cristiano Ronaldo, kes tabas penaltiseerias otsustava löögi.

Ronaldo on kahe Madridi klubi kohtumistes olnud väga oluline figuur, sest kokku on ta derbimängudes vastase puuri suutnud kõksida 15 palli. Derbi ajaloo väravaküttide edetabelis on ta sellega 17 väravat löönud Alfredo di Stefano järel teisel kohal.

Ronaldo soovib väravasoonele naasta

Sel hooajal viis liigaväravat löönud Ronaldo pole kahes mängus skoori teinud ning imelise portugallase puhul on tegemist juba tõelise väravapõuaga. Sel aastal pole Ronaldo näiteks kordagi kolmes järjestikuses klubimängus väravata jäänud. Paf-i kihlveoportaalis on Ronaldo tabamusele ennustades võimalik raha tagasi teenida 2.70-kordselt.

Kokkuvõttes peab Paf-i portaal kohtumise kergeks favoriidiks Atleticot, kelle võidukoefitsient on 2.50. Reali võidu tõenäosust hinnatakse koefitsiendiga 2.90 ja viigi oma 3.35-ga.

Atletico kasuks räägib asjaolu, et Hispaania kõrgliigas said nad kodukaotuse viimati eelmise aasta septembris Barcelonalt. Samas on Atletico mänguvorm viimasel ajal heitlik. Viimasest kolmest liigamängust on kaotatud koguni kaks, mis on nad tabelis lükanud Realist kuue punkti kaugusele neljandale positsioonile.

Real on seevastu sõiduvees. Neli järjestikust liigamängu võitnud suurklubi on Hispaania kõrgliigas ainus sats, kes pole pidanud sel hooajal ühtegi kaotust alla neelama. Enamgi veel, kui arvestada kõiki liigasid, on Real kaotuseta 28 järjestikust kohtumist. Samas on peatreener Zinedine Zidane sunnitud läbi ajama olulise ründejõuta, sest vigastuste tõttu jäävad kohtumisest eemale nii Karim Benzema kui Alvaro Morata.

Eelnevat arvestades tundub küllaltki tõenäoline, et mäng võib rahulikult viigisadamasse tüürida. Väravateta viigi koefitsient on 9.00 ning lõpptulemus 1:1 tooks panustajale raha tagasi 6.50-kordselt.

Kesises hoos ManU võõrustab Arsenali

Laupäevase jalgpallimenüü esimene käik serveeritakse Old Traffordil, kus Inglismaa kõrgliigas kuuendat kohta hoidev Manchester United võõrustab neljandat positsioonil olevat Londoni Arsenali.
Jose Mourinho juhendatav United on sattunud tõsisesse mõõna. Viimasest viiest kohtumisest on teenitud vaid kuus punkti ning kuigi tabelis ollakse esialgu veel lootustandval positsioonil, hakkavad paremad vaikselt eest libisema. Liiga liidrile Liverpoolile kaotab United juba kaheksa punktiga.
Koduplats võiks Unitedile head tõotada. Viimasest 24 Old Traffordil peetud omavahelisest kohtumisest on Arsenal suutnud võita vaid kolm ning needki kolm mängu on Londoni klubi võitnud minimaalse 1:0 paremusega.

Koosseise uurides on laupäeval kõige nimekam kõrvalejääja Unitedi rootslasest ründestaar Zlatan Ibrahimovic, kes teenis eelmises voorus Swansea vastu juba hooaja viienda kollase kaardi. See tähendab, et Mourinho peab ründefaasis lootma Marcus Rashfordile, Anthony Martialile ja Wayne Rooney'le. Seejuures naasis ka Rooney koondisepausilt kerge põlvevigastusega.

Arsenali jaoks on hea uudis, et Tšiili koondise ründaja Alexis Sanchez on vigastusest paranenud ja näitas head vormi juba teisipäevases MM-valikmängus, kui lõi Uruguay võrku kaks palli.

Paf-i portaalis on kerges favoriidiseisuses ManU, kelle võidukoefitsient on 2.55. Londoni Arsenali edu tooks panustajale raha tagasi kolmekordselt. Viigi koefitsient on 3.35.

Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.
Pafi spordiennustuse leiad siit.