“Kui täna finantseerib Tallinn noorte sporditegemist klubides kuni 18. eluaastani, siis meie püüdlus on seda laiendada ka noortele vanuses 18 kuni 26 eluaastat,” ütles Kaia Jäppinen. “Kuna siin jääb Tallinnal üksi jõudu napiks, arutasimegi Mart Siimanniga selle ettepaneku viimist Kultuuriministeeriumisse taotlemaks riigi toetust,” lisas Jäppinen.

Kohtumisel esitles Olümpiakomitee oma töö põhisuundi, Kaia Jäppinen linnavalitsuse esindajana tutvustas Tallinna eesmärke spordi ja terviseliikumise teemadel.

Lepiti kokku, et lähiajal tehakse linna ja EOK vahel koostööd leidmaks harjutusplats vasara- ja kettaheitjatele, arvestades nende ettevalmistusi Helsingi MM-iks. Samuti arutati Eesti Võimlemisliidu ettepanekut rajada Tallinnasse võimlemiskeskus.

Kohtumisel peatuti ka 2006. aastal Torinos toimuvate taliolümpiamängudega seonduvatel küsimustel.

Tallinna linn ja Eesti Olümpiakomitee sõlmisid 2004. aasta aprillis koostöö raamlepingu, mis näeb ette EOK potentsiaali kaasamise Tallinna spordielu arendustegevusse. Lepingu eesmärk on laiendada spordi- ja liikumisharrastust Tallinna elanike seas, edendades ühtlasi olümpismi ja Ausa Mängu põhimõtteid.