"See oli mu elu halvim hooaeg," ütles Robben Goal.com-ile. "Bayerni ega koondisega ei läinud asjad hästi. See on uskumatu ning teeb seda enam haiget, et me olime hooaja alguses nii põnevil. Kui Meistrite liiga finaal oli šokk, siis koondisega juhtunu oli veel ootamatum. Isegi kõige suuremad pessimistid ei uskunud, et me langeme välja esimeses faasis ühtegi punkti teenimata."

"Ma ei tea, kas me uskusime, et kõik on juba tehtud ja me oleme juba finaalis. Võib-olla olime liiga lõdvestunud. Esimese mängu kaotamine Taanile oli tappev. Rääkisime riietusruumis teineteisega väga avameelselt, aga las see jääda sinna. Mida iganes me ütleme, ei muuda see enam midagi - me oleme turniirilt väljas," lisas Robben.

"See ei ole veel selle generatsiooni mängijate jaoks lõpp," jätkas 28-aastane Robben tulevikku vaadates. "Siin on küllalt häid mängijaid, kellel on veel 2014. aasta MM-il midagi pakkuda. Kõik, mis ma nüüd tahan, on ainult puhkusele minna ning jalgpalli mõneks ajaks unustada. Pean end järgmiseks hooajaks uuesti laadima ning loodan, et see tuleb minu jaoks parem ja teistsugune."