Sabella agent Eugenio Lopez avaldas uudise Argentiina ühes kuulsaimas raadiokanalis. "Alati on hea lahkuda tipus olles. Ma usun, et Sabella andis endast kõik ja nüüd on aeg anda juhtohjad üle järgmisele inimesele," ütles Lopez FM Deltale.

Viimati pääses Argentiina MM-turniiril veerandfinaalidest kaugemale 1990. aastal. Sabella, Lionel Messi, Angel di Maria ja Javier Mascherano juhtimisel on Argentiina tänavusel turniirl jõudnud tagasi jalgpallimaailma tippu.

Sabella on juhendanud Argentiina jalgpallikoondist alates 2011. aastast, mil nad lülitati varakult välja Copa America turniirilt. "Ta lahkub igal juhul. Isegi kui Argentiina võidab MM-i, on Sabella aeg koondise eesotsas läbi," lausus Lopez.

Agendi sõnul võtab Sabella pärast turniiri lühikese puhkuse ja otsib siis uut väljakutset. "Argentiina jalgpalliföderatsioon tahab, et Sabella jätkaks. Alejandro tunneb aga, et iga tsükkel peab kord lõppema. Ta alustas koondise juhendamist teadmisega, et lõpetab pärast MM-turniiri, mitte ei jää igavesti paigale," sõnas Lopez.