„Ma ei ütleks, et Saksamaa oli täna Argentiinast üle, aga kogu turniiri kokkuvõttes oli Saksamaa kindlasti parim meeskond. Mul on hea meel, et finaalis oli Argentiina tõesti hea ja mitte nagu Brasiilia. Aga selliseid võimalusi nagu Higuainil ja Palaciol kasutama jätta - see on jube valus," lausus ründaja Oper Argentiina edurivimeeste tegevuse kohta.

Oper nimetas MMi tervikuna läbi aegade parimaks. „Medalid läksid õigetele meeskonnale ja jagati ausalt. Jah, oleks tahtnud näha Argentiinat esimesena ega ole kunagi olnud Saksa fänn, aga tunnistan: nad olid tõeliselt head, kõige stabiilsemad."

Hiljuti tegevmängija karjääri lõpetanud Oper leidis, et Argentiina pidanuks raskeil hetkil veel rohkem püüdma kasutada Lionel Messit. „Isegi kui ta on kinni võetud, peaks palli ikkagi püüdma talle toimetada. Iga kord, kui ta palli sai, suutis midagi teha. Löönuks täna oma võimaluse ära, oleks number üks," sõnas Oper, kelle arvates oli Angel di Maria vigastus Argentiinale valusaim löök. „Keegi teine, näiteks Higuain või Aguero, ei tõusnud nende varjust esile. See oli nende võimalus särada."