Poolfinaalides kohtuvad reedel kell 17.45 Tarvas ja Tartu Ülikool/Rock ning seejärel kell 20.30 Šiauliai/Triobet ja Liepaja Lauvas. Poolfinaalide kaotajad selgitavad laupäeval kell 14.30 kolmanda koha saatuse ning võitjad omakorda kell 17 karikaomaniku.

"Läheme maksimaalselt hästi mängima ja üritame võita igat kohtumist," lausus Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber. "Ma ei arva, et Tartu, Liepaja või Šiauliai on nüüd selgelt paremad kui näiteks Soome mullune teine ja viies sats, kellega hiljuti mängisime."

Sõbra ütlusel tuleb Tarval küll pusimist kõigiga, kuid leidis siiski, et taseme poolest on kõik neli meeskonda enam-vähem ühtlased. "Kõik võivad kõigile kaotada ja kõiki võita," lisas ta. "Igal juhul teeme need mängud korralikult ära ja siis läheme juba 2. oktoobril eurosarjas uuesti türklastele kallale."

BBL Cup korvpalliturniiri päevapilet, mille eest näeb mõlemal päeval kahte mängu, maksab 9 (täiskasvanud) ja 4 (õpilased, pensionärid) eurot. Perepilet, mis tagab sissepääsu kahele täiskasvanule ja kahele lapsele, võib soetada 22 euro eest. Piletite eelmüük algab Rakvere spordihallis reede hommikul kell 9.

Esimesele sajale saali tulevale pealtvaatajale kingib Premia reedel väikese preemiana tasuta jäätise.