Venemaal läheb ikka ja alati midagi viltu – see on uskumatu! Vahepeal rahvas sõimab neid, aga üldiselt ikkagi jumaldab ja on toeks, kuid seegipoolest ei suuda koondis mitte midagi pakkuda. Mõnikord pakutakse ilusaid momente, aga need on väga üksikud hetked. Venemaa taktikaks oli tagant pikk sööt ette. Slovakkia mängis lühikeste söötudega keskelt läbi. Venemaa ründaja Artem Dzyuba üritas üksinda midagi ära teha, aga ei tulnud välja. Venelased seepeale taktikat ei muutnud, vaid jätkasid samasoodu. Slovakkia üritas ka lühikeste söötudega edasi, aga värav tuli hoopis pikaga! Oli näha, et nad muutsid oma plaani, et nad oskavad mitmekülgselt mängida.

Esimene värav oli lihtne. Vladimir Weiss võttis palli omaks, tegi konksu ning lõi värava. Slovakkia tõestas kogu maailmale, et jalgpall on väga lihtne, ilus ja tark mäng. Ei ole vaja midagi keerulist välja mõelda, kõik on konkreetne. Mõlemad väravad olid sarnased, sest mõlemal korral lendasid kaitsjad kohvile. Slovakkia kasutas suurepäraselt oma võimalused ära. Kui Venemaa oma šansid ära oleks kasutanud, oleks seis 6:2 nende kasuks olnud. Venemaa oli ise süüdi, et nad paremini rünnakuid ei lõpetanud – lüüa pall väravast 5 meetrit mööda, no vabandust! Teisel poolajal mängis Slovakkia kaitses lausa fantastiliselt, Venemaa valdas küll palli, kuid nad ei suutnud midagi luua, kuigi ühe värava lõid.

Võib-olla maksis neile kätte vene temperament. Kui nad oleks natukenegi külmaverelisemad olnud, kui nad oleks kogu mängu rahulikumalt võtnud, oleks nad võib-olla oma võimalusi paremini realiseerida suutnud. Neil aga veri kees, nad tahtsid mängu ära teha. Seepärast tulidki sellised eksimused.

Mul on väga kahju nende peatreenerist Leonid Slutskist. On näha, et ta teeb tööd palju ning kogu südamega. Midagi on venelastel puudu, aga see pole olnud puudu vaid senisesel turniiril, vaid juba pikka aega. Kogu aeg on midagi puudu nii kaitses kui ka ründes. Oli näha, et nad vehivad kätega ning vaidlevad üksteisega, kogu aeg oli mingi jama. Venemaal ei ole seda uut ambitsioonikat ning talendikat põlvkonda. Kui Saksamaa ei suutnud vahepeal suurvõistlusi võita, siis nad muutsid kogu süsteemi, aga ma ei tea, mis Venemaal toimub. Ma siiski arvan, et nad suudavad viimases mängus Wales'i võita. Nad peavad end oma fännide ees rehabiliteerima!