Nimesponsori kaasamise eesmärgiks on naiste meistriliiga organisatsioonilise taseme tõstmine ning publiku ja laiema avalikkuse suurem tähelepanu. Kõik see peaks teenima liiga ja mängijate meisterlikkuse huve, teatab Eesti Võrkpalli Liit.

Tänavu mängib Nivea Meistriliigas kuus naiskonda — mullune meisternaiskond TLÜ/Cartini, Viimsi VK Milstrand, TÜ/Eeden, Falck Pärnu VK, Noortekoondis/Pirita naiskond ja Jumek Võru VK.

Võrratu võrkpall läheb lahti juba sellel nädalavahetusel, kui laupäeval, 1.oktoobril kohtuvad Tallinna Ülikooli võimlas kell 13.00 TLÜ/Cartini ja Falck Pärnu VK, ning Eesti Näituste Spordihoones kell 14.00 Viimsi VK Milstrand ja TÜ/Eeden. Võru Spordikoolis lähevad kell 15.00 vastamisi Jumek Võru VK ja Noortekoondis/Pirita.

Pühapäeva intrigeerivam mäng peetakse mulluste finalistide TLÜ/Cartini ja Viimsi VK Milstrandi vahel kell 13.00 Tallinna Ülikooli võimlas. Samal ajal kohtuvad Võrus Jumek Võru VK ja Falck Pärnu VK. Kell 14.00 peavad omavahelise kohtumise Noortekoondis/Pirita ja TÜ/Eeden — Pirita Majandusgümnaasiumi võimlas.