Manchester City mängija Yaya Toure väitis intervjuus France Footballile, et City juhid ei lasknud tal minna venda vaatama klubihooaja lõpus.

"Pean tunnistama, et olen endiselt masenduses. Tunnen, et ma ei teinud midagi kasulikku enda venna jaoks viimase paari nädala jooksul," sõnas Yaya.

"Hooaja lõpus tahtsin olla enda vennaga neli või viis päeva enne äraminekut Brasiiliasse, kuid City ei lasknud mul minna Inglismaale ja käskis tulla Abu Dhabisse, et tähistada Inglise meistriliiga võitu. Õnneks oli Kolo mu venna kõrval. Siiski, süüdistan iseennast, et ei hakanud City nõudmistele vastu," lisas ta.

Yaya väitis, et klubi ametnikud teadsid ammu ta venna kehvast tervisest, kuid ei hoolinud sellest. "Mu venna aeglane surm oli põhjuseks, miks ma maadlesin pisivigastustega hooaja lõpus. Mu pea võttis võimust keha üle. Viimased neli kuud on olnud raskeimad mu senises elus," tunnistas Yaya.

Tuntud jalgpallur oli natuke pahane ka paari pereliikme peale. "Tunnen, et vend Ismael ja õde Aicha, kes veetsid viimased paar päeva Ibrahimi kõrval, ei öelnud mulle kogu tõde ta tervisest," sõnas Yaya, kes lootis väikesele imele, et ta vend paraneks.

"Uudised tulid mulle tohutu šokina, sest ma olin väga lähedane enda vennaga. Me küll veetsime kaks aastat lahus, aga saime hästi läbi. Hoidsime kokku vendadena. Ma imestan, kuidas ma saan ilma temata hakkama. Ma tean, et ma ei kuule enam ta häält ega näe teda ja see tundub kohutavana, eriti kui sa oled mitu tuhat kilomeetrit eemal," lausus Yaya intervjuus.

City mängijat lohutab teadmine, et ta vanem vend Kolo on koos temaga Brasiilias. "Ta on mänginud suure venna rolli ja leiab sõnu, et mind tugevana hoida. Ühel hetkel mõtlesime üheskoos lahkuda Brasiiliast, et näha Ibrahimi viimast korda, kuid isa soovitas mitte seda teha. Kuulasime ta sõna," ütles Yaya.