"Katsetasime, proovisime. Oli häid, aga oli ka halbu asju. Sellise mänguga, nagu me sel nädalavahetusel näitasime, VTB liigas suuri tegusi ei tee. Siiski meestele palju ette heita ei saa, sest me alles kolmapäeval kogunesime ja jõudsime enne siia tulekut vaid paar trenni teha. See polnud lihtne ülesanne ei mängijatele ega treeneritele," rääkis Varrak Valmierast Delfile ja Eesti Päevalehele.

Varrak tunnistas, et mingi pildi ta oma välismängijatest nende päevadega ette sai. "Parem pilt on ees, aga kahe mängu põhjal ei saa lõplikke järeldusi teha. Oli ilusaid asju, aga ka palju miinuseid. Pikk tee on veel minna," lisas ta.

Kalevi järgmine mäng on 2. oktoobril Raplas, kus alustatakse juba meistriliiga hooaega. 8. oktoobril mängitakse Permis VTB ühisliiga kohtumine.

"Mõtlesime enne Rapla mängu ühe kontrollmängu teha, aga otsustasime, et teeme hoopis korralikult trenni ning lihvime uusi asju ja liikumisi," sõnas Varrak lähipäevade plaanide kohta.

Kalevi parim oli täna ameeriklane Mickel Gladness, kes viskas 18 punkti, korjas 13 lauda ja pani 3 blokki. Valgevenelane Vitali Ljutõtš lisas 15, ameeriklased Robert Upshaw ja Demonte Harper 12 punkti.