"Käisin ise seda mängu kohapeal vaatamas. Oli tõesti kiire korvpall ja eks loomulikult jättis see Šiauliaile mingi jälje. Tänan siinkohal Tartu mehi, kes neid natuke väsitasid," ütles Kuusmaa laupäeval Delfile. "Loomulikult saime sealt õppetunni ka. Üks asi on video pealt mängu vaadata, teine otse kohapeal. Vaatasime tänu sellele täna mehi rohkem individuaalselt ning esimene poolaeg toimisid need nüansid meil väga hästi."

Kalevi spordihalli publikule nautimiseks pakutud kahte lisaaega nimetas Kuusmaa loteriiks. "Teisel poolajal lasime väsimuse ja eksimuste pealt endale natuke palju, 52 silma panna, aga läksime ikkagi lisaajale. Võin öelda, et mõlemad lisaajad olid loterii. Seekord kukkus õnnenumber meile," sõnas Kuusmaa.

Peatreener tunnistas, et oleks tahtnud hädasti kasutada ka lätlast Armands Škelet, kes ravib kodus külmetust ning kelle osalemine esmaspäevases mängus Kaasani Unicsi vastu on samuti kahtluse all.

"Tal olid täna külmavärinad. Ma ei oska öelda, kas ta esmaspäeval Unicsi vastu mängib, aga tema eemalolek andis täna tunda küll. Nende tsenter oli rünnakul ülikõva, aga kaitses suhteliselt saast, blokki ei pane. Škele läbiminekud oleksid meil mingil hetkel teinud asja natuke lihtsamaks. Aga meestel oli mõnusalt sära silmis ja võib-olla aitasid ka need puhkepäevad, mis ma meestele vahepeal andsin ning eilne treening, kus nad ei pidanud peatreeneri lolli möla ja karjumist kuulama. Nad mängisid väga mõnusa emotsiooniga, mulle meeldis see."

Esmaspäevase VTB Ühisliiga kohtumise kohta Unicsiga ütles Kuusmaa: "Emotsioonide pealt on muidugi hea mängule vastu minna, aga anname endale aru, et vastas on ikkagi Euroliiga sats. Kõige tähtsam on see, et me mängiks võitlusliku mängu."

Vaata veel pilte eilsest mängust: