"Hispaania ja USA on näidanud oma taset. Ülejäänud võistkonnad on suhteliselt kõikuvalt mänginud, vahest välja arvatud Kreeka. Kõik teised peale USA, Hispaania ja Kreeka on juba mingi nähvaka kuskilt kätte saanud," kommenteeris Kuusmaa Delfile.

"Iseenesest on turniir väga põnev olnud. Ma olen nelja mängu praeguseks kohapeal näinud. Eilsest Kreeka-Argentina mängust sain kõva elamuse, Hispaania-Prantsusmaa oli suhteliselt hea mäng ning Serbia-Brasiilia oli ka väga kihvt mäng. Homme vaatan kahte kaheksandikfinaali. Raske on ennustada, kes edasi saavad, aga favoriidid on siiski juba välja kujunenud."

USA ja Hispaania ei saa enne finaali omavahel kokku minna. Kuusmaa arvates ei ole aga nende kahe favoriidi omavaheline kullamäng veel kaugeltki kindel.

"Kui Kreeka ja Brasiilia peaksid saama poolfinaali, siis need on meeskonnad, kes on võimelised USA-d ja Hispaaniat mingil määral ohustama," usub Kuusmaa.

Turniiritabeli kohaselt võivad Kreeka ja Brasiilia omavahel mängida veerandfinaalis ning selle paari võitjat võib poolfinaalis oodata Hispaania.

Kaheksandikfinaalide paarid:
6. september

Kell 17 USA - Mehhiko
9 Horvaatia - Prantsusmaa
21 Sloveenia - Dominikaani Vabariik
23 Hispaania - Senegal

7. september
17 Leedu - Uus-Meremaa
19 Kreeka - Serbia
21 Türgi - Austraalia
23 Brasiilia - Argentina

Veeradfinaalides lähevad vastamisi järgnevate paaride võitjad USA - Mehhiko vs Sloveenia - Dominikaani, Horvaatia - Prantsusmaa vs Hispaania - Senegal, Leedu - Uus-Meremaa vs Türgi - Austraalia, Kreeka - Serbia vs Brasiilia - Argentina (Vaata mängude plaani).