Aasta meessportlase nominendi olid - Tanel Leok, Martin Padar, Mikk Pahapill, Gerd Kanter ja Andrus Veerpalu. Parima tiitli pälvis viiendat korda kahekordne olümpiavõitja ja tänavu veebruarist ka kahekordne maailmameister Andrus Veerpalu. Suusakorüfee varasemad tiitlid tulid aastatel 1999, 2001, 2002 ja 2006.

Aasta naissportlase nominendi olid - Kaisa Pajusalu, Kaia Kanepi, Jelena Glebova, Jane Trepp ning Ksenija Balta. Aasta parimaks tunnistati ettearvatult kaugushüppe sisekergejõustiku Euroopa meister Ksenija Balta. "Kristjanit" vastu võttes sõnas Balta, et on seda auhinda väga ihanud ja nüüd on see käes.

Aasta võistkonna nominendid olid - Eesti tennisenaiskond, Eesti võrkpallimeeskond, sõudjate kahepaat Allar Raja/Kaspar Taimsoo. Parimaks tunnistati paarisaeruline kahepaat Raja/Taimsoo, kes on tänavuste maailmameistrivõistluste pronksised mehed. Sõudjatele kuulus parima võistkonna tiitel kuuendat aastat järjest!

Aasta treeneri nominendid olid - Mati Alaver, Mati Killing, Avo Keel. Parimaks osutus viiendat korda suusaprofessor Mati Alaver. Varasemad tiitlid on tulnud aastatel 1999, 2001, 2002 ja 2003.

Aasta noorsportlaseks tunnistati kergejõustiklane Liane Pintsaar, kes võitis kolmikhüppes kuldmedali noorsoo Euroopa meistrivõistlustel Serbias.

Aasta edukaimaks paraolümpiasportlaseks valiti Kairit Olenko, kes naases kurtide olümpiamängudelt Taipeist koju kolme kuldmedaliga. Olenko võidutses seitsmevõistluses, odaviskes ja 100 meetri tõkkejooksus.

Kolmeks parimaks spordialaliiduks valiti Eesti Kergejõustikuliit (president Erich Teigamägi), Eesti Suusaliit (president Toomas Savi) ja Eesti Sõudeliit (president Rein Kilk).