Mainekas ralliportaal DirtFish kirjutas nädala alguses, et M-Spordi juhid Richard Millener ja Malcolm Wilson kaaluvad tõsiselt, mida Fourmaux'ga edasi teha. Nimelt on prantslase viimased etapid WRC-s kõik ebaõnnestunud.

Fourmaux pole tänavu veel ühtegi MM-etappi suutnud lõpetada. Ka möödunud hooaja lõpp ebaõnnestus prantslase jaoks täielikult. Viimati lõpetas ta esikümnes mullusel Soome rallil, kus ta saavutas seitsmenda koha.

Millener kinnitas nädala lõpus DirtFishile, et Fourmaux'le antakse siiski uus võimalus. "Me usume jätkuvalt temasse, see pole muutunud. Praegu on ilmselt veidi valusam aeg autode lõhkumiseks, sest me töötame uue auto arendamise kallal ja kõik on pingul," rääkis britt. "Fourmaux saab aru olukorrast."

Mis nõu Fourmaux'le Portugali eel antakse? "Ta teab, mida teha. Oleme sellest rääkinud. Ta peab rahulkult võtma ja edasi sõitma. Tema kiiruses ja potentsiaalis pole mingit kahtlust. Ta suudab seda," lias Millener.

Millener võrdles Fourmaux' arengut Ott Tänaku ja teiste ralliässadega. "See on osa noore sõitja arengust. Wilson on käinud sama teekonna läbi Jari-Matti Latvala, Ott Tänaku, Elfyn Evansi ja võib-olla ka Mikko Hirvoneniga," meenutas ta.