Kolm röövlit murdsid Albaania päritolu Saksa jalgpalluri Valencia lähedal asuvasse koju sisse pühapäeva öösel, viies endaga kaasa miljoni euro väärtuses väärtesemeid nagu raha, ehteid, kellasid ja käekotte.

Mustafi magas sissemurdmise hetkel ülakorrusel. Röövlid olid majja sisenenud rõdu kaudu, hiilides maja juurde läbi naabruses asuva golfiväljaku. Pätid toimetasid majas hinnanguliselt pool tundi, kuni Mustafi üles ärkas ning pahalased jooksu panid.

Mustafi on juba politseisse avalduse teinud ning uurimine käib. Võimud ei välista, et asja taga on kurjategijate rühmitus, kes varemgi jalgpallurite kodusid on röövinud.

Hispaania meedia kahtlustab, et mängija võis röövlid kohale meelitada oma sotsiaalmeediasse postitatud piltidega, kus ta oma uhke häärberi ja sportauto taustal pidevalt poseerib.

Sissemurdmised vutistaaride kodudesse on viimasel aastal sagenenud. Röövi ohvriks on langenud näiteks Madridi Reali ründetäht Karim Benzema, Manchester Unitedi mängijad Victor Lindelöf ja Joao Cancelo, Reece James (Chelsea) ja Gabriel Magalhaes (Arsenal).