Esimese poolaja võitis Tartu 41:33, aga teise poolaja alguses tuli Viimsi järgi ja haaras ka initsiatiivi. Tartu oli siiski kogu aeg haardeulatuses ja pärast Braxton Hugginsi korve läks mäng seisul 68:68 lisaajale.

Viimsil oli hea võimalus kohtumine juba normaalajal võita, aga Harris eksis lõpus korvi alt. Lisaajal jäi viimane rünnak taas Viimsile ja seekord ameeriklane ei eksinud - ta tabas seisul 77:77 kolmepunktiviske. Tartul jäi vastamiseks 0,6 sekundit, millega normaalsele viskele ei jõutud.

Harrise võiduvise:

Harrise on sel hooajal tabanud viimasel sekundil juba kolm võiduviset: Eesti-Läti liiga põhiturniiril Rapla vastu, Eesti-Läti liiga poolfinaalis Pärnu vastu ja nüüd ka Tartu vastu.
Harrise kolm võiduviset:

Harrise arvele jäi 17 punkti, sama palju punkte viskasid ka Tyler Roberson ja Rait-Riivo Laane. Tartu kasuks viskas Huggins 24 punkti, vigastuse kiuste mänginud Märt Rosenthal tõi 11 punkti, 8 lauapalli ja 7 söötu.

Kolme võiduni peetava seeria teine mäng toimub laupäeval Tartus.

Galerii:

Intervjuu Märt Rosenthaliga (Tartu):


Intervjuu Rait-Riivo Laanega (Viimsi):


Mäng täispikkuses:

Enne mängu:

Esimest hooaega meistriliigas palliv KK Viimsi/Sportland kogus põhiturniiril 21 võitu ja 12 kaotust, mis andis neile play-off mängudeks kolmanda asetuse. Eesti-Läti korvpalliliigas hõbedase hooaja teinud Viimsi suurimaks korvikütiks on meistriliigas kerkinud lätlasest keskmängina Ronalds Zakis, kes on keskmiselt toonud 17,5 punkti ja 6 lauapalli mängu kohta. Eesti koondise raudvara Rain Veideman on keskmiselt panustanud 16 silma, 4 lauapalli ja 3 söötu mängu kohta.

Tartu Ülikool Maks & Moorits kogus põhihooajal 14 võitu ja 19 kaotust ning lõpetas kuuenda asetusega. Meeskonna liidriks on tõusnud rahvuskoondise mängujuht Märt Rosenthal 19 punkti, 6 lauapalli ja 3 resultatiivse sööduga mängu kohta. Braxton Huggins on toonud 12 ja Oliver Suurorg 11 silma mängu kohta.

Omavahelistes mängudes oli seni peal Viimsi 3:0.

Kõik play-off'i seeriad peetakse kolme võiduni.