Saate peateemad:

I OSA
1) Eesti-Läti Korvpalliliigast Eesti klubidele hõbe ja pronks. Kas olla rahul või nutta, et Kalev/Cramo kulda ei toonud?
2) Janek Õiglane paugutas USA-s kümnevõistluses 8405 punkti, täites MM-normi. Kas ta pääseb põllule või on kodused rivaalid kõvemad?
3) Tartu BigBank tegi võrkpallis puhta töö ja ametis jätkava Alar Rikbergi sõnul ei tule Eestis lähema viie aasta jooksul ühelgi alal nii kõva tiimi. Kas tõesti?
4) Kired lõkkel toetuste jagamisel. EOK määras Karl-Erik Nazarovile ja Hans-Christian Hausenbergile C+ kategooria toetuse. Kas vähe või palju? Regina Oja kaalub tippspordiga lõpparve tegemist, sest laskesuusatajatest said C-kategooria toetusele vaid Tuuli Tomingas ja Susan Külm. Kas tehti liiga?

II OSA
1) Kelly Sildaru treener ja elukaaslane Mihkel Ustav on esimene mees maailmas, kes teab, millistele nuppudele naiste puhul tuleb vajutada?
2) Kaspar Taimsoo pürib sõudmise kõrval IT-d õppima. Kas kahe jumala teenimine on õige?
3) ETV ei saatnud Eesti-Läti kossuliiga finaalturniirile ajakirjanikku kohale. Kuhu jäi legendaarne Ragnar Kond?
4) Andrus Värnik hakkab rammumeheks.
5) Rahvusvahelise kelguliidu apellatsioonikohtu otsus: Venemaa kõrvaldati võitslustelt poliitilistel põhjustel ja sel pole juriidilist alust ja meie otsuse peaksid kõik teised aluseks võtma. Mis saama hakkab?

1x
00:00