Rytase resultatiivseimad olid Ivan Buva ja Kenneth Smith, kes viskasid vastavalt 18 ja 16 punkti. Reigarvius Williams viskas 10 silma. Žalgirise poolelt tõi Tyler Cavanaugh 12 punkti. Tai Webster ja Joffrey Lauvergne kogusid 10 silma. Žalgirist tabas valus hoop ka viimase veerandaja alguses, kui vigastuse tõttu pidi mängu pooleli jätma Edgaras Ulanovas. Lisaks jäi haiguse tõttu kohtumisest eemale Lukas Lekavicius.

Kohtumise järel pidi Žalgirise loots Jure Zdovc vastama ka ebamugavale küsimusele. Nimelt teatas kohalik meedia nädala keskel, et Žalgiris palkab suvel klubi uueks peatreeneriks Leedu koondise juhendaja Kazys Maksvytise.

Ajakirjanikud uurisid mängu järel Zdovcilt, kas selline uudis tegi talle haiget. "Raske on vastata sellisele küsimusele. Selline on praegu olukord minu jaoks. Kuidas teie end minu olukorras tunneksite? Kas see oleks raske? See ongi minu vastus. Saan vaid oma tööd edasi teha," tõdes sloveen. Tasub mainida, et Žalgiris pole uudist ise kinnitanud.

Leedu meistriliigas käib põnev heitlus põhiturniiri võidu nimel. Žalgirisel on liidrina koos 22 võitu ja kaks kaotust. Rytase saldo on 21-3. Mõlemal klubil on veel jäänud mängida kuus kohtumist, teiste hulgas peavad mõlemad veel vastamisi minema kolmandal kohal asuva Lietkabelisega (20-5). Esikolmiku järel tuleb juba suurem vahe, Šiauliai hoiab neljandat kohta 12 võidu ja 11 kaotusega.