„Eesti Jalgpalliliit (EJL) on solidaarne Ukraina Jalgpalliliiduga ning vastab nende abipalvele, komplekteerides sel mängul kogunevatest rahalistest vahenditest humanitaarsaadetise Ukrainasse, hoolitsedes aja kokkuhoiu huvides ka saadetise logistika eest,” teatab Jalgpallihaigla.

„Kogu Eesti-Küprose mängu piletimüügist saadud raha läheb selle saadetise hüvanguks. Hetkel on koos ligi 25 000 eurot, ent loodetavasti see summa järgneva kahe päeva jooksul suureneb oluliselt. Eesti jalgpallikoondise fänne koondav Jalgpallihaigla kutsub kõiki kaasteelisi soetama endale pääset koondisemängule ning tegema neljapäevaõhtu endale ja oma lähikondlastele eriliseks.

Oma abikäe A Le Coq Arena ehtimiseks Ukraina värvidesse on Jalgpallihaiglale ulatanud Eesti korvpallifännid ja Ukraina kogukond Eestis, väga oodatud on ka külastajate poolt mängule kaasavõetavad Ukraina, Eesti ja ka Valgevene valge-puna-valged lipud. Jalgpallihaigla pakub A Le Coq Arena tribüünidel omapoolset abi kaasatoodud lippude staadionireelingutele kinnitamisel.”

Võimalus on soetada endale ka Ukraina toetuseks „virtuaalpilet“. EJL avas „virtuaalpiletiks“ spetsiaalse arveldusarve LHV pangas, kuhu on võimalik kõigil abistajatel teha Ukraina heaks annetusi kuni 24. märtsini (kaasa arvatud):

Makse saaja: Eesti Jalgpalli Liit
Arveldusarve number: EE707700771000810891
Selgitus: "Ukraina toetuseks" + annetaja isikukood (kui soovitakse
tulumaksutagastust)