"Võistlus oli meie jaoks jõhker. Tundub, et mõlemal autol oli sama viga, kuid me ei tea täpselt, mis selle põhjustas. Peame põhjuse leidma," kommenteerib Red Bulli meeskonna juht Christian Horner Sky Sportsile.

Saksamaa ajakirja Auto, Motor und Sport toimetaja Tobi Grüneri sõnul avaldas Red Bulli nõunik Helmut Marko, et mõlema masina katkestamine oli seotud kütusevarustuse probleemidega. Nimelt ei jõudnud mootorisse piisavalt kütust ja see röövis masinatelt jõu.

"Helmut Marko kinnitas, et Red Bulli mõlemat autot vaevas sama probleem, kuna mootorini ei jõudnud piisavalt kütust. Verstappeni masinat vaevasid ka probleemid roolivõimendiga, mille võis boksipeatuse ajal põhjustada tungraud," kirjutas Grüner Twitteris.

"Iga kord, kui paremale pöörasin, läks aega, enne kui midagi juhtus. Viivitus tundus olevat sekundi ulatuses," sõnas Verstappen sõidu järel.

Tiimijuht Horner lisas, et tänased probleemid olid tema jaoks suureks üllatuseks. "Ma ei mäleta, millal see [kaks katkestamist] meiega viimati juhtus. See oli halvim õudusunenägu," lausus ta. Horner kinnitas, et mõlema masina kütusepaagis oli veel kütust, kuid see ei jõudnud mootorisse.

Red Bull peab nüüd probleemidele kiiresti lahenduse leidma, sest F1 sari jätkub Saudi Araabias juba järgmisel nädalavahetusel.

"Meil on kiire auto, peame lihtsalt leidma töökindluse probleemide põhjuse. Hetkel on tunne negatiivne, kuid positiivne on see, et me teame, et meie auto on vinge," rääkis Horner.

Bahreini etapi võitis parimalt stardikohalt alustanud Charles Leclerc (Ferrari), kes hoidis liidrikohta terve sõidu vältel. Kaksikvõidu tagas Ferrari meeskonnale Carlos Sainz Jr. Kolmandana pääses poodiumile Mercedese sõitja Lewis Hamilton.