Teeme hooajale ettevaate.

Räägime päris põhjalikult meie profijalgratturite tegemistest ja võimalikest arengutest, eelkõige käesoleva aasta kontekstis. Mõned on juba päris palju võidu sõitnud, aga näiteks Tanel Kangert pole veel ratast joonele lükanud. Rangluumurruga lõppenud kukkumisele jaanuaris järgnes kuu aega hiljem veel üks tagasilöök ja seetõttu tuleb startidega veel oodata. Eesti meedias kõlab juhtunu esmakordselt.

Paljud meie profid on saanud aasta esimestel kuudel ka koroonaviirusega pihta.

Samuti sõidab välisklubides päris mitmeid Eesti naisjalgrattureid. Peatume ka nende tegemistel ning räägime naiste maanteesõidu jõulisest pealetungist.

Arutleme uute trendide üle. Tiimid on leidnud mooduse, kuidas eraldistartidel sõitjatele appi minna ning väärtuslikke sekundeid võita. Võimalik, et UCI ehk rahvusvaheline jalgratturite liit paneb õige pea sellisele tegevusele piirangud peale. Võtame personaalselt ette Tadej Pogacari, Egan Bernali, Alejandro Valverde, Richie Porte'i, Mark Cavendishi ja nii mõnegi teise mehe, kes hooaja esimeste kuudega ühel või teisel moel silma jäänud. Vestlust suunab Ivar Jurtšenko.

Otsige taskuhääling "Jalgrattapalavik" ülesse Apple podcastist, Soundcloudist ja Spotify rakendustest, hakake jälgijaks ning uued saated jõuavad teieni kiirelt ja mugavalt.

1x
00:00