Möödunud hooajal Eesti meistriks tulnud Levadia ja tänavu Premium liigasse tõusnud Kalev mängisid viimase omavahelise kohtumise mõned kuud tagasi, kui mullu novembris peetud Tipneri karikavõistluste 1/8-finaalis teenis 3:0 võiduga edasipääsu Levadia. Meeskonnad mängisid viimati Premium liigas koos 2020. aasta hooajal ning toona oli kõigis kolmes omavahelises vastasseisus võidukas valitsev meister. Hooaja avakohtumine algab Sportland Arenal kell 18.00 ning mängust vahendab otsepilti Soccernet.ee.

Täna õhtul peetakse teinegi Premium liiga kohtumine, kui Pärnu JK Vaprus võõrustab värskelt valminud Pärnu Rehepapi kunstmurustaadionil Paide Linnameeskonda. Mullu teenis Paide liigas pronksmedalid ning Vaprus lõpetas hooaja viimasel tabelireal. Kuigi esialgu pidanuks meeskond seetõttu tänavusel hooajal võistlema Esiliigas, säilitati oma koht Premium liigas pärast Viljandi JK Tuleviku loobumist. Möödunud hooaja kolmes omavahelises vastasseisus võidutses kahel korral Paide ning viimases, augustikuises kohtumises leppisid meeskonnad 1:1 viiki. Peakohtunik Kristo Külljastineni avavile kõlab täna kell 20.00, otsepilti vahendab Soccernet.ee.

Homse, 2. märtsi mängupäeva avab Nõmme Kalju FCFC Kuressaare vastasseis. Möödunud hooajal neljanda koha teeninud Kalju ja seitsmendana lõpetanud Kuressaare läksid mullu vastamisi kolmel korral. Kui aprillis ja mais sai Kalju kirja 2:0 võidud, siis septembrikuises vastasseisus võidutses 3:0 Kuressaare, kusjuures meeskonna jaoks oli tegemist läbi ajaloo esimese Kalju vastu teenitud võiduga. Sportland Arenal toimuv kohtumine algab kell 18.00, mängule saab otsepildis kaasa elada Jalgpall.ee vahendusel.

Avavooru ETV2 telemäng algab sama päeva õhtul kell 19.30, kui vastamisi lähevad Tartu JK Tammeka ja Tallinna FC Flora. Möödunud liigahooaja eelviimasel real lõpetanud Tammeka teenis viimati Flora vastu puntke 2020. aastal, kui lepiti 0:0 viiki ning viimane võit pärineb aasta varasemast hooajast. Flora teenis mullu omavahelistest kohtumistest maksimaalsed 9 punkti ning hoidis seejuures oma seljataguse puhtana. Tartu Sepa jalgpallikeskuse kunstmuruväljakul toimuvast kohtumisest algab ETV2 otseülekanne kell 19.20.

Hooaja esimesele mänguvoorule paneb punkti Tallinna JK Legioni ja JK Narva Transi lahing. Möödunud hooajal pakkusid meeskonnad teineteisele suurt konkurentsi ning ka omavahelised vastasseisud kujunesid väga tasavägiseks: korra teenis võidu Legion, korra Trans ning kaks kohtumist lõppesid väravateta viigiga. Mulluse Premium liiga viienda Legioni ja kuuenda Transi kohtumine Sportland Arenal algab homme kell 20.30 ning otsepildis saab mängule kaasa elada Soccernet.ee vahendusel.

Kõik mängud korraldatakse kooskõlas Eestis kehtivate koroonaviiruse reeglitega. Teatavasti ei ole vabas õhus toimuvatel üritustel koroonapass enam nõutud, seega ei ole see Premium liiga kohtumiste sissepääsul eelduseks.